Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Επίσκεψη της ομάδας του project : "Υιοθετώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής" στο Elpida Resort & Spa

Η ομάδα Εκπαιδευομένων του project : "Υιοθετώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής" επισκέφτηκε την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 το Elpida Resort & Spa.




Υπεύθυνες του project είναι η κ. Μεγαλομύστακα Χριστίνα και η κ.  Υφασματοπώλη Κατερίνα. Το project έχει ως σκοπό να δώσει στους Εκπαιδευόμενους την ευκαιρία να αναζητήσουν τρόπους υγιεινής διαβίωσης.


 


Έτσι, στο πλαίσιο του project οι Εκπαιδευόμενοι περπάτησαν από το Σχολείο μέχρι το χώρο του Elpida Resort & Spa. Εκεί τους περίμενε ο Γυμναστής κ. Γιάννης Νέστωρ ο οποίος τους ξενάγησε στο χώρο της Πισίνας Spa, στο χώρο της Σάουνας και του Γυμναστηρίου.
Στη συνέχεια τους έδωσε πολύτιμες συμβουλές που αφορούν στον τρόπο άσκησης και υιοθέτησης ενός υγιεινού τρόπου διαβίωσης. 


Το Elpida Resort & Spa, είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας καρδιοαναπνευστικά μηχανήματα (διαδρόμους, ποδήλατα, ελλειπτικά), καθώς και τα πιο σύγχρονα όργανα μυϊκής ενδυνάμωσης και ελεύθερα βάρη. Επίσης, έχει και όμορφη αίθουσα με μεγάλη ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων, δυναμικών και εναλλακτικών.


Τέλος δόθηκε η ευκαιρία στους Εκπαιδευόμενους να δοκιμάσουν τα όργανα γυμναστικής.