Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Τελετή λήξης Ιούνιος 2017

Την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2017 έγινε η τελετή λήξης στο ΣΔΕ Σερρών.




Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πατήρ Νικήτας εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγου, ο κ. Σ. Φωτιάδης, ο κ. Α. Μασλαρινός, ο κ. Σ. Ρίζος Αιρετός του ΑΠΥΣΔΕ, ο κ. Β. Παπαχρήστου Αιρετός του ΠΥΣΔΕ και ο κ. Παύλος Καρυπίδης πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Επταμύλων Σερρών "Ακρίτες". Τους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους στην τελετή λήξης Ιουνίου 2017 του ΣΔΕ Σερρών.



Η τελετή άρχισε με την παρουσίαση του Απολογισμού της χρονιάς από τον Διευθυντή του ΣΔΕ Σερρών κ. Γιάννη Κιολδέλη.

Στη συνέχεια οι Εκπαιδευόμενοι παρουσίασαν τα projects που υλοποιήθηκαν στη διάρκεια του Σχολικού Έτους 2016-2017.

Έτσι παρουσιάστηκαν τα projects :
  • "Βυζαντινές Εκκλησίες της πόλης των Σερρών" (Υπεύθυνος : Αθανάσιος Τριανταφύλλου)
Οι Εκπαιδευόμενοι Βαλάντης Χαλάτσης και Πασχαλία Τσακίρη με την καθοδήγηση του Εκπαιδευτή Αθανάσιου Τριανταφύλλου παρουσίασαν την ιστορία των Βυζαντινών Εκκλησιών που διασώθηκαν στην πόλη των Σερρών.
  • "Δημιουργίες από χαρτί - Decoupage" (Υπεύθυνος : Γιάννης Κιολδέλης με τη σύμπραξη της Έφης Λαδιά)
Η Εκπαιδευόμενη Κωνσταντίνα Θεοδωρούδη παρουσίασε την πορεία του project της ομάδας της, ενώ ακολούθησε η ομιλία της κ. Έφης Λαδιά που συνετέλεσε με την αφιλοκερδή προσπάθειά της, ώστε να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο project.
  • "Εισαγωγή στον Προγραμματισμό με το Scratch" (Υπεύθυνη : Θωμαή Χατζηβασιλείου)
Οι Εκπαιδευόμενοι Χρήστος Ξανθόπουλος και Ντίνα Αμαλία με την καθοδήγηση της Εκπαιδεύτριας κ. Θωμαής Χατζηβασιλείου παρουσίασαν τον τρόπο με τον οποίο σχεδίασαν γνωστά παιχνίδια με το πρόγραμμα Scratch
  • "Με μια βαλίτσα Αγγλικά και φύγαμε" (Υπεύθυνη : Γιώτα Μπάνιου)
Οι Εκπαιδευόμενοι Βαλεντίνος Γιανούλης, Θάλεια Τσίλη, Αναστασία Κώστα, Βέτα Βιντονιάκ, Μαρία Χαλάτση και Βαγγέλης Μακράκης με την καθοδήγηση της Εκπαιδεύτριας κ. Γιώτας Μπάνιου παρουσίασαν ένα ευχάριστο δρώμενο με διαλόγους στα Αγγλικά.


  • "Παραδοδιακοί χοροί. (Υπεύθυνες : Χριστίνα Μεγαλομύστακα, Μαρία Πασσιά)
Η ομάδα χορού αρχικά τραγούδησε το παραδοσιακό τραγούδι "σ' αγαπώ γιατί είσαι ωραία".


Στη συνέχεια χόρεψαν με την καθοδήγηση του κ. Παύλου Καρυπίδη τους χορούς Ομάλ, Τικ και Σαμσόν. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Παύλο Καρυπίδη για την μέγιστη συμβολή του, ώστε να υλοποιηθεί και να παρουσιαστεί το project :"Παραδοσιακοί χοροί". Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην πορεία του Συλλόγου Ποντίων Επταμύλων Σερρών "Ακρίτες" που ηγείται.



Έπειτα ακολούθησαν οι Βραβεύσεις Εκπαιδευομένων και η απονομή των Απολυτηρίων του Β' Κύκλου Σπουδών. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα όνειρα των Εκπαιδευομένων που τελείωσαν τη φοίτησή τους στο ΣΔΕ Σερρών! 

Οι Εκπαιδευόμενοι έκλεισαν την όμορφη μέρα τους με ένα κοινό τραπέζι με τους Καθηγητές τους που ακολούθησε σε γνωστό εστιατόριο των Σερρών.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Εκπαιδευόμενους και Εκπαιδευτές που εργάστηκαν με εξαιρετικό ζήλο, ώστε η εορτή να υλοποιηθεί.