Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Ενημέρωση από την κα Αικατερίνη Πιπερτζή Ιανουάριος 2023

Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 η Παιδαγωγός του Κέντρου Κοινότητας  παραρτήματος Ρομά του Δήμου Σερρών κα Αικατερίνη Πιπερτζή υλοποίησε δράση ενημέρωσης στο ΣΔΕ Σερρών.




Η κα Αικατερίνη Πιπερτζή καθώς και η οικονομολόγος και σύμβουλος απασχόλησης του Κέντρου Κοινότητας Παραρτήματος Ρομά κα Βαΐα Αγαθανάση ενημέρωσαν τους Εκπαιδευόμενους  για τις υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο Κοινότητας. 


Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σερρών αποτελεί μια καινοτόμα δομή, κοινωνικού χαρακτήρα και το Παράρτημα Ρομά λειτουργεί στις Σέρρες από το 2017. Απευθύνετε σε ανέργους, οικονομικά αδύναμους πολίτες, σε ανθρώπους χωρίς στέγη και άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες διαβίωσης λόγω αναπηριών ή γήρατος.

Η δράση σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον Σύμβουλο Σταδιοδρομίας του ΣΔΕ Σερρών κ. Δημήτριο Ξενάκη. Ευχαριστούμε θερμά την κα Αικατερίνη Πιπερτζή, την κα Βαΐα Αγαθανάση  και τον κ. Ξενάκη για την πολύ ενδιαφέρουσα δράση που οργάνωσαν για τους Εκπαιδευόμενους του ΣΔΕ Σερρών και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους!