Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Συνάντηση με τον συγγραφέα Ν. Σμυρνάκη στο Public Σερρών

Την Τρίτη 24 Μαΐου 2022 ομάδα Εκπαιδευομένων του ΣΔΕ Σερρών παρακολούθησε τη βιβλιοπαρουσίαση του κ. Νικόλα Σμυρνάκη στο Public Σερρών.


Τον συγγραφέα προλόγισε η κα Ζωή Γιαννελέρ η οποία έδωσε με πολλή επιτυχία το στίγμα του βιβλίου του κ. Ν. Σμυρνάκη. Η κα Ζ. Γιαννελέρ είναι φαρμακοποιός στις Σέρρες, ενώ παράλληλα εκπαιδεύει ως Leader Coach του IslandofMan Academy.


Στη συνέχεια μίλησε ο ίδιος ο συγγραφέας κ. Ν. Σμυρνάκης για την αλήθεια που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Η αμεσότητα και η ειλικρίνεια με την οποία προσέγγισε το θέμα του προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση στο κοινό του.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει στον πρόλογο του βιβλίου του "Η ΑΛΗΘΕΙΑ", "Η α-λήθεια είναι άφθαρτη και προϋπάρχει. Αποτελεί το αντίθετο της λήθης. Γι΄αυτό όποιος ζει βολεμένος στο ψέμα έχει πέσει σε λήθαργο, ενώ αυτός που ζει σε εγρήγορση προς αναζήτηση της αλήθειας είναι ο έ-ξυπνος. Ο εκτός ύπνου!"

Το ΣΔΕ Σερρών ευχαριστεί θερμά το Public Σερρών για την πρόσκληση και για την τόσο ενδιαφέρουσα βιβλιοπαρουσίαση και εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του κ. Ν. Σμυρνάκη!