Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

Συμμετοχή του ΣΔΕ Σερρών στη δράση "Ημέρες καριέρας" στο Galaxy Hotel Σερρών

Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 ομάδα Εκπαιδευομένων του ΣΔΕ Σερρών με πρωτοβουλία της κα Ευαγγελίας Ζιγρικά, Συμβούλου Σταδιοδρομίας του ΣΔΕ Σερρών, συμμετείχε στη δράση «Ημέρες καριέρας», στο Galaxy Hotel στις Σέρρες. 



Οι Εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να προσκομίσουν τα βιογραφικά τους σημειώματα και να συζητήσουν με εκπροσώπους των ξενοδοχείων του ομίλου Atlantica Hotels & Resorts για τις προτεινόμενες θέσεις εργασίας σε Κύπρο και Ρόδο. 

Η ανοιχτή ημέρα Καριέρας αποσκοπεί στη δημιουργία ενός κατάλληλου περιβάλλοντος για να μπορέσουν όλοι οι επισκέπτες να κάνουν το καλύτερο πρώτο ξεκίνημα στην αναζήτηση εργασίας ή το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.


Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Σερρών δίνει ιδιαίτερη σημασία  στο να αποκτήσουν  οι Εκπαιδευόμενοι τις ανάλογες δεξιότητες για την εύρεση της σωστής εργασίας. 
Η συγγραφή ενός επαρκούς βιογραφικού σημειώματος, ο κατάλληλος τρόπος αναζήτησης εργασίας, η  γνώση των προσωπικών δυνατοτήτων κάθε Εκπαιδευόμενου, η επικοινωνία με φορείς, υπηρεσίες που σχετίζονται με την αγορά εργασίας, είναι μερικές από τις ωφέλειες που τους παρέχει η Σύμβουλος Σταδιοδρομίας του ΣΔΕ Σερρών κα Ζιγρικά Ευαγγελία, ώστε να μπορέσουν να νιώσουν επαρκείς στην αναζήτηση του κατάλληλου Επαγγέλματος.