Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, η ομάδα Εκπαιδευομένων του Project "Υιοθετώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής" επισκέφθηκε το γυμναστήριο Stay Fit Training Club στην οδό Ανατολικής Θράκης 34. 



Η Υπεύθυνη, κα Μαίρη Παπαδοπούλου, υποδέχθηκε τους Εκπαιδευόμενους και την Υπεύθυνη Εκπαιδευτικό του project Αικατερίνη Υφασματοπώλη, τους ξενάγησε στον φιλικό και όμορφο χώρο του γυμναστηρίου και τους ενημέρωσε για τα οφέλη της άσκησης και την πρόληψη και αποφυγή των μυοσκελετικών προβλημάτων μέσω αυτής. 



Τους γύμνασε αφιλοκερδώς με ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης όλων των μυϊκών ομάδων σε στρώματα. Τους έδειξε ασκήσεις που μπορεί ο καθένας τους να κάνει συστηματικά στο σπίτι του καθώς και διατάσεις που βοηθούν στην αποσυμφόρηση και ξεκούραση των μυών. 


Τους εξάσκησε σε ένα σετ ασκήσεων που χαλαρώνουν και διατείνουν τους τραχηλικούς και αυχενικούς μύες που τόσο πολύ καταπονούμε όλοι μας στη στρεσογόνα καθημερινότητα. 

Τέλος, τους συνέστησε να αφιερώνουν έστω λίγο χρόνο για συστηματική άσκηση σύμφωνα με τις δικές τους προτιμήσεις εντός της εβδομάδας, ώστε να βελτιώνουν τη φυσική τους κατάσταση και την υγεία τους.
Η ομάδα του project ευχαριστεί από καρδιάς την κα Μαίρη Παπαδοπούλου για τον ζεστό της τρόπο και την σημαντική της συμβολή στο project!