Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Επίσκεψη στο Elpida Resort από τους Εκπαιδευόμενους της ομάδας project : "Υιοθετώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής"

Η ομάδα του project :"Υιοθετώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής" την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 επισκέφτηκε το χώρο του Elpida Resort.



Το project συντονίζει η κα. Αικατερίνη Υφασματοπώλη σε συνεργασία με την κα. Μαρία Πελτέκη.



Οι Εκπαιδευόμενοι περπάτησαν 5,12 χιλιόμετρα συνολικά, ξεναγήθηκαν στο χώρο του Spa και του Γυμναστηρίου, όπου τους μίλησε ο Γυμναστής Γιάννης Νέστωρ για τα οφέλη και τον τρόπο επιλογής της άσκησης ανάλογα με τον τρόπο ζωής και το προτιμήσεις τους. 


Τους εξήγησε τη σημασία της άσκησης για την πρόληψη παθήσεων και μυοσκελετικών προβλημάτων, τους μίλησε για τη σημασία της σωστής καθοδήγησης από ειδικούς, όταν αθλούνται και τους έδειξε ασκήσεις για τις διάφορες μυϊκές ομάδες. 


Τους έδωσε πληροφορίες για τη γυμναστική στο νερό, όπως το aqua aerobics, καθώς και για τις ευεργετικές ιδιότητες της σάουνας, του χαμάμ και του ατμόλουτρου. 


Έπειτα επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του Εθνικού Κολυμβητηρίου Σερρών, όπου ξεναγήθηκαν και παρακολούθησαν την προπόνηση κάποιων παιδικών ομάδων.
Με κέφι και χαμόγελα έλαβε χώρα η πρώτη τους εξόρμηση ως ομάδα project με τίτλο "Υιοθετώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής"

Βάλανε και ως Διατροφικό στόχο για την πρώτη εβδομάδα να μην καταναλώσουν καθόλου αναψυκτικά για 7 ημέρες, έως την επομένη τους συνάντηση!