Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Παρουσίαση βιβλίου δημιουργικής γραφής του ΣΔΕ Νιγρίτας

Το ΣΔΕ Νιγρίτας την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018  παρουσίασε το βιβλίο δημιουργικής γραφής "Γραφές εν - τάξη"




Ο Διευθυντής του ΣΔΕ Νιγρίτας κ. Λασπάς Αναστάσιος υλοποίησε την αξιοθαύμαστη προσπάθεια των έγκλειστων Εκπαιδευομένων και την αφιλόκερδη προσπάθεια πολλών συναδέλφων να τυπωθούν σε βιβλίο τα κείμενα που έγραψαν οι έγκλειστοι Εκπαιδευόμενοι στο project δημιουργικής γραφής.


Αρχικά παρουσιάστηκε το βίντεο που δημιούργησαν οι Εκπαιδευόμενοι του ΣΔΕ Νιγρίτας με τη συμβολή της Εκπαιδεύτριας Πληροφορικού Γραμματισμού κ. Παρασκευής Χατζηγεωργιάδου με τίτλο : "Αύριο είναι Δευτέρα". Το βίντεο απέσπασε το πρώτο βραβείο ταινίας στην κατηγορία μυθοπλασία και το τρίτο βραβείο στην κατηγορία κινηματογραφικής αφίσας στον 8ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους 2017 – 18.



Στην εκδήλωση μίλησαν ο ο Διευθυντής του ΣΔΕ Νιγρίτας κ. Αναστάσιος Λασπάς, ο κ. Γιάννης Πούλιος υπεύθυνος Πολιτιστικών θεμάτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Σερρών, η κ. Ευδοκία Χρηστομάτη Διευθύντρια του Δημοτικού Σκουτάρεως, ο κ. Δημήτρης Ζάχος Επίκουρος καθηγητής ΠΤΔΕ ΑΠΘ, και ο κ. Γιώργος Μιχαηλίδης Σχολικός Σύμβουλος πρώτης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών.

Τα κείμενα των Εκπαιδευομένων διαβάστηκαν με εξαιρετική απόδοση από την κ. Πηνελόπη Καλαμπαλίκα, τον κ. Φώτη Γιάντσιο, τον κ. Κώστα Αγοραστό, τον κ. Γιώργο Σκάλτσα, την κ. Σύλβα Γάλβα και την κ. Αντωνία Θεοχαρίδου.