Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Με μια βαλίτσα αγγλικά στο χέρι και φύγαμε

Τα project του ΣΔΕ Σερρών μπαίνουν στην τελική ευθεία. Και οι Εκπαιδευόμενοι του project :"Με μια βαλίτσα αγγλικά και φύγαμε" συνεχίζουν να δημιουργούν με την καθοδήγηση της κ. Γιώτας Μπάνιου διαλόγους που θα τους είναι χρήσιμοι στην επικοινωνία τους στην Αγγλική Γλώσσα.


Οι Εκπαιδευόμενοι συνεχίζουν να πειραματίζονται στο project : "Με μια βαλίτσα Αγγλικά και φύγαμε" και να εμπλέκονται σε νέες καταστάσεις επικοινωνίας με πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα. 


Αυτή τη φορά δύο μαθητές αλλοδαποί,από Ουκρανία και Ελλάδα που φοιτούν στο ίδιο κολέγιο,γνωρίζονται για πρώτη φορά και επικοινωνούν με άξονα την Αγγλική Γλώσσα. Διαπιστώνουν, ότι έχουν πια κουραστεί στα Αγγλικά με αυτή την επιμονή της κυρίας τους να συνεχίζει να τους δίνει φύλλα εργασίας και homework ενώ το καλοκαίρι κι οι διακοπές τους περιμένουν! Ας τους απολαύσουμε!



Η προσπάθειά τους είναι αξιέπαινη τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην παρουσίαση του project στην ημερίδα ευαισθητοποίησης του ΣΔΕ Σερρών που θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 28/6/2017!